Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Μόνο ο άγιος σώζει τους Ποδηλάτες στα Τρίκαλα!!!


Η "Εξυπνη πόλη" των Τρικάλων, Επικίνδυνη για τους δημότες!!!

Και άλλο Θύμα Ποδηλάτης!!!
Θύμα της Δημοτικής αρχής Τρικάλων η οποία έχει κηρύξει πόλεμο εναντίων των Φίλων του Ποδηλάτου
«Άγιο» είχε χθες το μεσημέρι μια ποδηλάτρια, η οποία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρασύρθηκε στο κέντρο της πόλης από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Ειδικότερα το συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 1.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Ασκληπιού και Καποδιστρίου με αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό της γυναίκας.
Στο σημείο του ατυχήματος κατέφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε την γυναίκα στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ(EREYNA)

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Ποδηλατοπορεία σε ώτα μη ακουόντων

Ποδηλάτες των Τρικάλων χθες με αποκριάτικες αμφιέσεις
Έδωσαν και πάλι το παρόν στην "Ποδηλατοπορεία Μασκέ" που άρχισε από πέρυσι από τους Φίλους Ποδηλάτου Τρικάλων.
Μια διαμαρτυρία που πια απευθύνεται σε αυτιά, της δημοτικής αρχής, μη ακουόντων!
Οι προτεραιότητες αυτής της Δημοτικής αρχής είναι τα Πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης και όχι τα ποδηλατοστάσια!
Ο Δήμαρχος Τρικάλων, ο μοναδικός στη Θεσσαλία, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αδιάφορησε εντελώς για ένα έργο που αναδείχθηκε παντού ως ύψιστης προτεραιότητας, το οποίο βελτίωνε αισθητά την σημερινή ποιότητα των πολιτών στις πόλεις.
Ασχολήθηκε υπερβολικά και εργολαβικά και ξόδεψε και κατασπάταλησε τεράστιους πόρους με την δήθεν ηλεκτρονική πόλη των Τρικάλων!!
Αμφιβόλου χρησημότητας, διότι θα προκύψουν στο μέλλον (άρχισαν ήδη) πλείστες εταιρίες ιδιωτικές οι οποίες θα παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες, που σήμερα επαίρεται η δημοτική αρχή Τρικάλων, χωρίς ωστόσο να έχει και καμιά πρακτική και χειροπιαστη υπηρεσία και ποιότητα ζωής στους δημότες των Τρικάλων.

Δήμαρχος να σου πετύχει


;;;;;;;;;;;;;;;

H Καρδίτσα, Κω, Μεσολόγγι και Ρέθυμνο τέσσερις πόλεις εντάχθηκαν σε προγράμματα διαθέτοντας κοινόχρηστα ποδήλατα. Στα Τρίκαλα το απέκλεισε ο δήμαρχος Τρικκαίων, στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου των Τρικάλων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «σιγά το μέτρο. 30 ευρώ κοστίζει ένα ποδήλατο για να το αγοράσει κανείς, οπότε όποιος δεν έχει 30 ευρώ να έρθει να του δώσω εγώ να αγοράσει»!!!