Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Την Κυριακή ο “14ος Ποδηλατικός Λαϊκός Γύρος Τρικάλων” στην μνήμη ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ.

  Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 12:00 π.μ 

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί ο “14ος Ποδηλατικός Λαϊκός Γύρος Τρικάλων”, που συνδιοργανώνεται από τον ΟΑΚΑ του Δήμου Τρικκαίων, την Ν.Α Τρικάλων, την τοπική εφημερίδα «Πρωινός Λόγος» και τον ποδηλατικό σύλλογο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ, στην μνήμη ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ.
    Ο αγώνας έχει σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Χατζηπέτρου.
Αφετηρία: Πλατεία Χατζηπέτρου – Ασκληπιού (προς το Σ.Σ.) – Συγγρού (κατεύθυνση προς π. Φυλακές) – Καρδίτσας ( στα φανάρια δεξιά) –Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων – Δεξιά προς Καρυές – από το χώρο της εμποροπανήγυρης και οδεύοντας προς το Ληθαίο ποταμό – Γέφυρα αυτού ( επί της Καρδίτσας) – Καποδιστρίου – Ασκληπιού – Τερματισμός: Πλατεία Χατζηπέτρου.
 Δικαίωμα συμμετοχής:
Όλοι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στον αγώνα από ηλικίες 8 και πάνω.
Σημείωση: Δεν λαμβάνουν μέρος αθλητικά ποδηλατικά σωματεία. Ο αγώνας είναι ανεξαρτήτων.
Απονομές:
Η πρώτη τριάδα Ανδρών και η πρώτη τριάδα Γυναικών θα λάβουνε αναμνηστικές πλακέτες και δίπλωμα. Όλοι οι υπόλοιποι θα λάβουν διπλώματα ανεξαιρέτως θέσεως. Ακόμη, όλοι θα μπούνε στην κλήρωση για 5 ποδήλατα δωρεάν των χορηγών.
 Εγγραφές:
Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταθέσουν δηλώσεις συμμετοχής ακόμη και μια ώρα πριν τον αγώνα, στην γραμματεία που θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνησης.
     Δεδομένης της σημασίας του αγώνα καθώς και της μεγάλης συμμετοχής και επιτυχίας κάθε χρόνο, παρακαλούμε θερμά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας ώστε να περάσουμε το μήνυμα για καθαρότερη πόλη χωρίς αυτοκίνητα.
 ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
ΟΜΗΡΟΥ 6 ΤΡΙΚΑΛΑ Τ.Κ.42100 ΤΗΛ:6984282647 FAX:2431300255
e-mail: pasasklipios@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου