Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Κάθε σταγόνα αίματος ποδηλάτισσας και ποδηλάτη που χύνεται σ΄αυτή την πόλη, σας χρεώνεται!!

Είστε υπεύθυνοι


Όλοι 26 Φεβρουαρίου Πέμπτη 5 ώρα μ.μ στην Πλατεία Δεσποτικού «Να τους ξεκουφάνουμε γιατί μας σκοτώνουν»!


Αρμόδιοι και υπεύθυνοι του κυκλοφοριακού σχεδιασμού της πόλης, τραυματίζετε και αύριο δυστυχώς υπάρχει το ενδεχόμενο να σκοτώσετε και ποδηλάτη. Είναι πια φανερό ότι δεν τους τραυματίζουν τα αυτοκίνητα τους ποδηλάτες, τους τραυματίζετε και θα τους σκοτώνετε εσείς που είστε υπεύθυνοι για την κυκλοφορία και το κυκλοφοριακό σχεδιασμό της πόλης.

Η αδιαφορία σας και η απάθεια σας (ορισμένων) δεν έχει όρια πια. Σε ποια χώρα της Ευρώπης βρε ανεύθυνοι (ορισμένοι) δημοτικοί «άρχοντες» τα αυτοκίνητα κυνηγούν τους ποδηλάτες και τα ποδήλατα ; Σε ποια χώρα της Ευρώπης οι δημοτικές αρχές έχουν αφήσει αυτό τον ανθρωποκυνηγητό των ποδηλατιστών και των ποδηλάτων που υφίστανται κάθε μέρα οι ποδηλάτες στους Τρικαλινούς δρόμους ;

Δεν ξέρουν οι ποδηλάτες πια από πού θα τους έρθει. Από που να προφυλαχτούν, ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουν όλοι οι ποδηλάτες, ότι οι πιο επικίνδυνοι είναι αυτοί (ορισμένοι) της εκάστοτε δημοτικής αρχής. Οι οποίοι αδιαφορούνε εντελώς για τη ζωή τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ψήφος παραμονή εκλογών.

Είμαστε αγανακτισμένοι πια, γιατί υπήρξαμε μάρτυρες ιδίου ατυχήματος πριν λίγες μέρες όμοιο με την 18χρονη ποδηλάτισσα που την παρέσυρε αυτοκίνητο πρόσφατα στο περιστατικό του Άγιου Κωνσταντίνου και την εγκατέλειψε, στην περίπτωση την δική μας ο οδηγός δεν ήταν τόσο Ασυνείδητος.

Είστε υπεύθυνοι (ορισμένοι, όσοι ακόμη έχουν κάποια τσίπα στο κεφάλι τους) από εδώ και πέρα για κάθε τραυματισμό ποδηλάτη και φοβόμαστε το χειρότερο.

Έχει το δικαίωμα ο ποδηλάτης να κυκλοφορεί στην πόλη ;

Αν έχει, εξασφαλίστε τον διά -δρομό του. Όσο δε το κάνετε αφήνετε εν γνώση σας, τους οδηγούς των αυτοκινήτων να «καθαρίσουν» από τους υφιστάμενους δια-δρόμους τους «ενοχλητικούς» ποδηλάτες.

(Η κοπέλα που τραυματίστηκε αν θέλει ας έρθει σε επαφή με τους φίλους τους Ποδηλάτου και ποδηλάτες της πόλης. Έχουμε πια και το δικό μας βήμα διαλόγου http://filoipodilatou.blogspot.com στείλτε μας τα σχόλια σας και τα μηνύματα που θέλετε και όποια τυχόν ατυχήματα ποδηλατιστών σας πέφτουν στην αντίληψή σας στους Τρικαλινούς δρόμους).

Φίλοι του Ποδηλάτου και Φίλοι ποδηλάτες της Πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου